1033 Budapest, Vörösvári út 93. | Telefon: +36 1 388-69-00
Erste Altofener Deutsche Nationalitätenschule
~ Alapítva 1869 ~
Időpont Esemény
2021. február 17. szerda A járványügyi helyzet miatt sajnos a hagyományos nyílt napokat nem tudjuk a szokásos módon megszervezni, ezért online igazgatói tájékoztatót tartunk az intézmény pedagógiai programjáról, a beiskolázás törvényi hátteréről.
2021. március 31

Felvételi kérelem leadásának határideje

Tisztelt Szülők! 

Kérjük, hogy beiratkozási igényüket előzetes jelentkezési lap leadásával jelezzék. A kitöltendő nyilatkozat honlapunkon a Beiskolázás menüpont alatt található. Kérjük, hogy kitöltés után szkennelve küldjék el az iskola címére titkarsag.elsoobudai@ebtk.hu. A többi dokumentumot, nyilatkozatot csak a beiratkozás alkalmával kell leadni, illetve bemutatni.

2021. április 08. csütörtök Online igazgatói tájékoztató a beiratkozásról az Előzetes felvételi kérelmet benyújtott szülők részére. Az erről szóló értesítést a kérelmen szereplő e-mail címen keresztül kapják meg az érintettek. 
2021. április 15-16. csütörtök, péntek

Tanköteles korba lépő gyerekek beíratása

A tanköteles korba lépő gyermeket személyesen, illetve online úton is lehetőség van beíratni. Erre 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség a KRÉTA rendszer felületén keresztül (lásd: Tájékoztató beiratkozásról).

Időpontváltozás!
2021. május 26. szerda

Szülői értekezlet a beiratkozott elsősök szüleinek